Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te verbeteren Accepteren Meer informatie

Maatregelen i.v.m. Corona-virus

16 maart 2020 - Nieuws

In verband met de uitbraak van het Corona-virus en de maatregelen die van overheidswege zijn afgekondigd, zal ook Sturkenboom Advocaten haar dienstverlening noodgedwongen moeten aanpassen.

Van dinsdag 17 maart tot in ieder geval maandag 7 april 2020 zullen de rechtbanken, gerechtshoven en overige rechtscolleges hun deuren sluiten. Zittingen zullen – op urgente zaken na – worden uitgesteld. Alle cliĆ«nten die in de genoemde periode een zitting gepland hebben staan, zullen van ons persoonlijk bericht krijgen over het al dan niet doorgaan van de zitting zodra wij daarover van De Rechtspraak definitief uitsluitsel krijgen. U moet er echter rekening mee houden dat de kans zeer groot is dat de zitting niet zal doorgaan.

Ook afspraken op ons kantoor of daarbuiten zullen zo veel mogelijk worden uitgesteld. U zult hierover rechtstreeks bericht ontvangen.

De medewerkers van Sturkenboom Advocaten zullen waar mogelijk vanuit huis werken. Dat betekent dat de advocaten niet altijd direct telefonisch bereikbaar zullen zijn, maar dat vaker een terugbelverzoek zal worden neergelegd. Ook zal de medewerker mogelijk niet over alle documenten kunnen beschikken.

Wij vragen uw begrip voor de getroffen maatregelen en vertrouwen er op dat wij mede dankzij deze maatregelen uw belangen zo goed mogelijk zullen kunnen blijven behartigen.