Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te verbeteren Accepteren Meer informatie

Sport & Recht

Sport neemt in onze samenleving een steeds belangrijkere plaats in. De sportieve en financiële belangen zijn daardoor sterk toegenomen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ook in de sportwereld steeds meer behoefte bestaat aan juridische advisering en (proces)bijstand.

Geschillen kunnen zich bijvoorbeeld voordoen op het gebied van selectie en kwalificatie voor nationale en internationale sportevenementen, contracten met sponsors, reclame- en perspublicaties en aansprakelijkheid voor tijdens sportactiviteiten toegebrachte (letsel)schade.

Sporters die zich niet aan de (spel)regels houden krijgen ook steeds vaker te maken met het tuchtrecht binnen de eigen sportbond.

Twee van onze advocaten hebben zelf een actieve topsportcarrière achter de rug. Ook nu nog zijn zij – in bestuursfuncties – zeer betrokken bij de sportwereld.

Sturkenboom Advocaten beschikt dan ook over de juiste kennis, ervaring en topsportmentaliteit om (top)sporters, sportbonden en sportverenigingen  op niveau te kunnen adviseren en bijstaan.

Uw advocaten voor dit rechtsgebied

“Een goede samenwerking tussen advocaat en cliënt maakt een sterk juridisch team!”

Laten we samen kijken wat mogelijk is