Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te verbeteren Accepteren Meer informatie

Sturkenboom Advocaten viert 40-jarig jubileum!

1 september 2016 - Nieuws

Op 1 september 2016 viert Sturkenboom Advocaten haar 40-jarig jubileum. Al veertig jaar staan wij onze cliënten bij met adviseren, bemiddelen, onderhandelen en zo nodig procederen in juridische kwesties. De kernwaarden kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijk contact zijn daarbij al die jaren onveranderd gebleven.

Sturkenboom Advocaten kijkt vooral vooruit, in het streven ook de komende minimaal 40 jaar haar cliënten optimaal van dienst te zijn. Het jubileum vormt echter ook een mooi moment om even terug te blikken op de historie van het kantoor.

Het kantoor dat inmiddels haar 40-jarig jubileum viert, is opgericht op 1 september 1976 door mr. A.A.M. (Bert) Sturkenboom in samenwerking met zijn toenmalige compagnon mr. J.(Jan) Bult. Het kantoor is daarmee – ex aequo – het oudste advocatenkantoor van Nieuwegein. De kantoornaam luidde aanvankelijk “Bult & Sturkenboom”. Van aanvang af heeft het kantoor twee vestigingen gehad, in Nieuwegein en in Culemborg.

Kantoor Herenstraat

Kantoor Herenstraat

Het Nieuwegeinse kantoor is gedurende het eerste jaar van zijn bestaan gevestigd geweest in het voormalige gemeentehuis van Jutphaas/Nieuwegein aan de Herenstraat, waar Bert Sturkenboom tijdelijk een kamer van de gemeente had kunnen huren. Vanaf 1 september 1977 was het hele voormalige gemeentehuis nodig voor huisvesting van de gemeentepolitie. Voor die tijd zat er nog rijkspolitie, die aan de benedenverdieping voldoende had.

Kantoor Kortestede

Kantoor Kortestede

Bert Sturkenboom heeft zijn kantoor toen eerst verplaatst naar een praktijkwoning aan de Rijpgaarde. Daar is het kantoor gevestigd gebleven tot 1 juni 1986. Wegens uitbreiding is het kantoor daarna verhuisd naar de Kortestede. Vanaf 1 december 2003 is Sturkenboom Advocaten gevestigd op het huidige kantooradres aan de Schouwstede 1B.

Kantoor Schouwstede

Kantoor Schouwstede

In 1999 is het Culemborgse kantoor verhuisd vanuit de binnenstad naar een nieuwbouwpand aan de Belle van Zuylenlaan 7. De dagelijkse leiding van dit kantoor is in handen van mr. R.J. (Rutger) Sturkenboom.

Kantoor Culemborg

Kantoor Culemborg

In de loop der jaren zijn diverse advocaten bij Sturkenboom Advocaten werkzaam geweest. Maar liefst drie van hen zijn later tot rechter benoemd, wat een indicatie vormt voor de op ons kantoor aanwezige kwaliteit. Ook de huidige advocaten houden hun vakkennis continu op peil door het volgen van specialisatieopleidingen en cursussen.

Mocht u behoefte hebben aan deskundige juridische bijstand, dan bent u bij Sturkenboom Advocaten ook de komende 40 jaar in goede handen!