Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te verbeteren Accepteren Meer informatie

Sturkenboom Advocaten viert 45-jarig bestaan

1 september 2021 - Nieuws

 

Op 1 september 2021 bestaat Sturkenboom Advocaten op de kop af 45 jaar. In de huidige tijd een respectabele leeftijd voor een bedrijf. Lees hieronder meer over dit jubileum.

Sturkenboom Advocaten viert het 45-jarig bestaan. Op 1 september 2021 is het precies 45 jaar geleden dat het advocatenkantoor werd opgericht. Al vanaf de aanvang heeft het kantoor twee vestigingen gehad, in Culemborg en Nieuwegein, toen nog onder de naam Bult & Sturkenboom Advocaten. Vanaf 1999 werd het kantoor voortgezet onder de naam Sturkenboom Advocaten.

In de afgelopen 45 jaar zijn al meer dan tienduizend zaken tot een goed einde gebracht. Uitgangspunt is daarbij altijd het belang van de cliënt geweest. Daarom is er door Sturkenboom Advocaten altijd veel geïnvesteerd in de kennis en vaardigheden van haar advocaten en medewerkers. Bewust is gekozen om de dienstverlening te beperken tot een beperkt aantal rechtsterreinen waarop wij uitblinken. Alle advocaten binnen ons kantoor beschikken over specialistische vervolgopleidingen op een of meer van de rechtsgebieden waarop zij werkzaam zijn en zij kunnen stuk voor stuk bogen op jarenlange praktijkervaring. Dat de kwaliteit van onze advocaten op een zeer hoog niveau ligt, blijkt ook uit het feit dat in de loop der jaren maar liefst drie van hen bij verschillende rechtbanken en gerechtshoven in het land tot rechter of raadsheer zijn benoemd. Voor een relatief klein kantoor is dat best bijzonder en daar zijn wij dan ook trots op!

Uiteraard had ons kantoor deze mijlpaal niet kunnen bereiken zonder het vertrouwen van onze cliënten. Hun zijn wij dan ook veel dank verschuldigd. Wij zullen ons ook in de toekomst maximaal blijven inzetten om de belangen van onze cliënten te behartigen en hen met raad en daad bij te staan. Een tevreden klant is immers de beste ambassadeur!

Sturkenboom Advocaten viert het 45-jarig bestaan vanwege de nog altijd geldende coronabeperkingen in kleine kring met de eigen medewerkers.