Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te verbeteren Accepteren Meer informatie

Wie wij zijn

Sturkenboom Advocaten is een kantoor met ervaring. De historie van onze vestigingen in Nieuwegein en Culemborg gaat terug tot 1976.

Onze cliënten

De cliëntenkring van Sturkenboom Advocaten is veelzijdig en bestaat onder meer uit ondernemingen, non-profit instellingen, sportorganisaties en particulieren.

Wij hechten aan korte lijnen en persoonlijk contact, zodat u altijd weet met wie u te maken heeft. Graag stellen wij daarom hieronder ons team aan u voor.

Onze mensen

Een kijkje achter de schermen

Bekijk onze bedrijfsvideo voor een indruk van onze kantoren en werkwijze.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid draagt Sturkenboom Advocaten, zowel op cultureel als sportief gebied, bij aan de samenleving waarvan zij deel uitmaakt. Zo sponsoren wij Stadstheater en Kunstencentrum De Kom en tennisvereniging Rijnhuyse te Nieuwegein.

Dat Sturkenboom Advocaten midden in de samenleving staat blijkt ook uit het lidmaatschap van diverse ondernemersverenigingen in Nieuwegein en Culemborg. Goede relaties met collega-ondernemers dragen bij aan een uitgebreid netwerk waarvan onze cliënten in voorkomende gevallen gebruik kunnen maken.